| Autor |
Mesaj |
Lw
SeF

Data inscrierii: 15/Oct/2007 Mesaje: 16
|
|
Bula !! |
|
Bula este la scoala si profesoara ii pune sa spuna cate o fraza. Totul este bine pana ajunge la Bula .
Profesoara : - Bula ai grija ce spui !
Bula : Tata a spart lemne si i-a sarit o aschie in c*r.
Profesoara : Bula parca ti-am zis ceva , puteai sa o spui si tu mai pe ocolite !
Bula : Tata a spart lemne si o aschie a sarit si la ocolit si la ocolit ................ si tot in c*r l-a nimerit .
|
|
| 22/10/2007 22:35 |
|
 |
Lw
SeF

Data inscrierii: 15/Oct/2007 Mesaje: 16
|
|
|
|
Doamna invatatore le-a dat elevilor de invatat poezia “O creanga bate la mine in geam”. Bula nu o invata.
A doaua zii la scoala doamna profesoara il intreaba pe bula:
-Bula spune poezia
Bula incepe sa o spuna:
-o creanga bate la mine in geam, si-o creanga bate la mine in geam si tot o creanga bate la mine in geam da stai ca-mi bag picioarele in ea de creanga si de copac
|
|
| 22/10/2007 22:37 |
|
 |
Tweety
Data inscrierii: 23/Noi/2007 Mesaje: 1
|
|
|
|
 |
 |
Doamna invatatore le-a dat elevilor de invatat poezia “O creanga bate la mine in geam”. Bula nu o invata.
A doaua zii la scoala doamna profesoara il intreaba pe bula:
-Bula spune poezia
Bula incepe sa o spuna:
-o creanga bate la mine in geam, si-o creanga bate la mine in geam si tot o creanga bate la mine in geam da stai ca-mi bag picioarele in ea de creanga si de copac |
la sfarsit se termina "o creanga bate in geam , o creanga bate in geam , o creanga bate in geam , pana la urma ma enervez si tai copacu" :P
|
|
| 23/11/2007 13:58 |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|